• Lauryl glucoside

    Parašyta: December 31,2000

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Laurilo gliukozidas
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    PAM, valiklis

    Aprašymas

    Laurilo gliukozidas (lauryl glucoside) – paviršiaus aktyvumo medžiaga, kurios pagrindą cudaro cukrūs ir lipidai.

    Laurilo gliukozidas yra naudojamas: kaip ploviklis veido ir kūno prausikliuose bei šampūnuose.

    Laurilo gliukozido poveikis odai ir sveikatai: nėra duomenų, kad laurilo gliukozidas galėtų erzinti odą, alergizuoti ar sukelti kitų neigiamų reakcijų.

    Kiti laurilo gliukozido pavadinimai: D-GLUCOPYRANOSIDE, DODECYL; DODECYL D-GLUCOPYRANOSIDE; DODECYL D-GLUCOSIDE; LAURYL D-GLUCOPYRANOSIDE

    Šaltiniai ir nuorodos:

    ewg.org/skindeep

    cosmeticsinfo.org

    ec.europa.eu