• Butyrospermum parkii butter extract

    Alba Karolina Parašyta: December 31,2000

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Taukmedžių sviesto ekstraktas
    Naudingas:
    Taip
    Nauda:
    odai identiškas drėkiklis, pasižymintis priešuždegiminėmis ir antioksidacinėmis savybėmis, tinka net jautriai odai
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    drėkiklis, antioksidantas, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis

    Aprašymas

    Taukmedžių sviesto ekstraktas (butyrospermum parkii butter extract) - ekstraktas, gaunamas iš taukmedžio sviesto. Taukmedžių sviesto ekstraktas kosmetikoje naudojamas: dėl antioksidacinių ir kondicionuojančių savybių. Taukmedžių sviesto ekstrakto poveikis odai ir sveikatai: ekstrakte esantys drėkikliai yra identiški tiems, kurie natūraliai gaminami odoje, todėl jis yra laikomas natūraliu drėkinimo faktoriumi ir saugo odą nuo uždegimų, skatina jos atsinaujinimą. Tinka jautriai, egzemos ar dermatito kamuojamai odai. Pasižymi antioksidacinėmis savybėmis. Retais atvejais gali sukelti alergiją žmonėms, kurie yra alergiški riešutams. Taukmedžių sviesto ekstrakto kiti pavadinimai: BUTYROSPERMUM PARKII EXTRACT; EXTRACT OF BUTYROSPERMUM PARKII; EXTRACT OF SHEA BUTTER; SHEA BUTTER EXTRACT; SHEA TREE, EXT. Nuorodos ir šaltiniai: ewg.org/skindeep truthinaging.com cosmeticsinfo.org