• TEA palmitate

    Parašyta: December 21,2018

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    TEA palmitatas
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    PAM, valiklis, emulsiklis

    Aprašymas

    TEA palmitatas (TEA palmitate) - kosmetikoje naudojamas kaip paviršiaus aktyvumo medžiaga (PAM), valiklis, emulsilklis.

    TEA palmitatas kosmetikoje sutinkamas: dažnai naudojamas skutimosi geliuose ir kremuose. 

    TEA palmitato poveiis odai ir sveikatai: ES leistini naudojimo kiekiai yra ribojami. 

    Pildoma

    Šaltiniai ir nuorodos:

    ewg.org/skindeep