• Tapioca starch

    Parašyta: December 31,2000

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Tapijokos krakmolas
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    klampumo reguliavimo medžiaga

    Aprašymas

    Tapijokos krakmolas (Tapioca starch) - tai miltai, gaunami iš manijokos augalo šaknies. Nors daugiausiai tapijoka naudojama kulinarijoje, bet vis dažniau ji sutinkama ir kosmetikoje dėl klampumo reguliavimo savybių. Tapijokos krakmolas yra naudojamas: kremuose, serumuose, veido kaukėse kaip klampumą reguliuojanti medžiaga ir tirštiklis. Tapijokos krakmolo poveikis odai ir sveikatai: tai švelnus, saugus ir gerai odos toleruojamas ingredientas. Kiti tapijokos krakmolo pavadinimai:  Šaltiniai ir nuorodos: ewg.org/Skindeep