• Mica

    Alba Karolina Parašyta: December 31,2000

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Žėrutis
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    natūralus pigmentas

    Aprašymas

    Žėrutis (mica) – silikatų klasės mineralai, naudojami kosmetikoje kaip dažikliai. Žėrutis yra naudojamas: dažniausiai naudojamas dekoratyvinėje kosmetikoje, pavyzdžiui, pudrose, akių šešėliuose, lūpų dažuose, blizgiuose ir pan. Žėručio poveikis odai ir sveikatai: šis kosmetikos ingredientas turi ilgą naudojimo istoriją, jis saugus odai ir sveikatai. Kiti žėručio pavadinimai: CI 77019; GOLDEN MICA; MICAGROUP MINERALS; MUSCOVITE MICA; PIGMENT WHITE 20; SERICITE; SERICITE GMS-2C; SERICITE GMS-C; SERICITE MK-A; SERICITE MK-B; SOAPSTONE Šaltiniai ir nuorodos: ewg.org/skindeep truthinaging.com cosmeticsinfo.org