• Isododecane

    Parašyta: December 31,2000

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    izododekanas
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    minkštiklis, tirpiklis, kvapiklis

    Aprašymas

    Izododekanas (Isododecane) - angliavandenilis, kosmetikoje naudojamas kaip tirpiklis. Jis padeda produktui lengvai pasiskirstyti, suteikia lengvumo pojūtį ant odos. Kosmetinėse priemonėse naudojami angliavandeniliai neleidžia priemonėms garuoti, kai jos patenka ant odos. 

    Izododekanas naudojamas: losjonams ir kremams, blakstienų tušams, plaukų priežiūros priemonėms.

    Poveikis odai ir sveikatai: informacijos apie šio ingrediento neigiamą poveikį odai ar sveikatai nėra.

    Kiti izododekano pavadinimai: 1,1-DINEOPENTYLETHYLENE; 2,2,4,6,6-PENTAMETHYLHEPTANE; 2,2,6,6-TETRAMETHYL-4-METHYLENE- HEPTANE; 2,2,6,6-TETRAMETHYL-4-METHYLENEHEPTANE; HEPTANE, 2,2,6,6-TETRAMETHYL-4-METHYLENE

    Šaltiniai ir nuorodos: 

    specialchem4cosmetics.com

    ewg.org

    cosmeticanalysis.com