Hydrolyzed wheat protein

Parašyta: December 31,2000

Informacija

Lietuviškas pavadinimas:
Hidrolizuoti kviečių baltymai
Gali kimšti poras:
nėra duomenų
Gali erzinti odą:
nėra duomenų
Saugumas:
Saugus
Kitos savybės:
antistatikas, suformuoja plėvelę, kondicionuoja odą ir plaukus

Aprašymas

Hidrolizuoti kviečių baltymai (hydrolyzed wheat protein) - ingredientas gaunamas iš kviečių baltymų naudojant rūgštį ar enzimatinę hidrolizę. Hidrolizuoti kviečių baltymai yra naudojami kosmetikoje: naudojamas drėkinamuose kremuose, plaukų kondicionieriuose ir kaukėse dėl antistatinių, kondicionuojačių savybių. Taip pat padeda suformuoti plėvelę. Hidrolizuotų kviečių baltymų poveikis odai ir sveikatai: nėra duomenų, kad ingredientas turėtų neigiamą poveikį odai ar sveikatai. Kiti hidrolizuotų kviečių baltymų pavadinimai: GLUTENS, ENZYME-MODIFIED; HYDROLYSATE PROTEINS, WHEAT; PROTEINS, WHEAT, HYDROLYSATE; WHEAT GLUTEN, ENZYME-MODIFIED; WHEAT HYDROLYSATE PROTEINS; WHEAT PROTEIN HYDROLYSATE Šaltiniai ir nuorodos: ewg.org/skindeep