• Glycine soja wax

    Parašyta: December 30,2014

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Sojų pupelių vaškas
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    suformuoja plėvelę, tirštiklis, rišiklis

    Aprašymas

    Sojų pupelių vaškas (glycine soja wax) - vaškas, gaunamas iš sojų pupelių. Sojų pupelių vaškas kosmetikoje naudojamas: daugiausiai lūpų dažuose ir balzamuose. Sojų pupelių vaško poveikis odai ir sveikatai: vaškas padengia odą plevele, pasižymi apsauginėmis savybėmis. Apie neigiamą ingrediento poveikį duomenų nėra. Kiti sojų pupelių vaško pavadinimai: SOYBEAN WAX