• Citrus grandis seed extract

    Alba Karolina Parašyta: March 16,2014

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Greipfrutų sėklų ekstraktas
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Vidutinio saugumo
    Poveikis sveikatai:
    pasitaiko pavojingų priemaišų
    Kitos savybės:
    tonikas, pasižymi sutraukiamosiomis savybėmis, konservantas

    Aprašymas

    Greipfrutų sėklų ekstraktas (citrus grandis seed extract) - ekstraktas, gaunams ir greipfrutų sėklų. Greipfrutų sėklų ekstraktas kosmetikoje naudojamas: dėl tonizuojančių, sutraukiamųjų savybių ir kaip konservantas, dažniausiai natūralioje kosmetikoje. Greipfrutų sėklų ekstrakto poveikis odai ir sveikatai: pagal ewg.org duomenis ingrediente gali pasitaikyti pavojingų priemaišų. Kiti pavadinimai: CITRUS GRANDIS SEED EXTRACT; CITRUS PARADISI SEED EXTRACT; CITRUS SEED EXTRACT; EXTRACT OF CITRUS GRANDIS SEED; EXTRACT OF GRAPEFRUIT SEED; EXTRACT OF GRAPEFRUIT SEEDS; GRAPEFRUIT SEED EXTRACT; GRAPEFRUIT SEEDS EXTRACT; GRAPEFRUIT, EXT. Nuorodos ir šaltiniai: ewg.org/skindeep ec.europa.eu