• Cetearyl glucoside

    Alba Karolina Parašyta: December 31,2000

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Cetearilo gliukozidas
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    emulsiklis

    Aprašymas

    Cetearilo gliukozidas (cetearyl glucoside) - cetearilo alkoholio ir gliukozės darinys, gali būti natūrios kilmės arba sintetinės. Cetearilo gliukozidas kosmetikoje naudojamas: kaip emulsiklis, taip pat padedantis sulaikyti drėgmę odoje. Tai labai dažnas ingredientas veido ir kūno kremuose, serumuose, kreminėse pudrose, BB ir CC kremuose, plaukų kondicionieriuose ar dušo prausikliuose. Cetearilo gliukozido poveikis odai ir sveikatai: saugus ingredientas, nedirginantis, tinkantis net jautriai odai. Cetearilo gliukozido kiti pavadinimai: CETEARYL POLYGLUCOSE Nuorodos ir šaltiniai: ewg.org/skindeep Cosmetic Ingredient Review, Safety Assessment of Decyl Glucoside and Alkyl Glucosides Used in Cosmetics, 2013  cosmeticsinfo.org truthinaging.com