• Cetearyl alcohol

    Parašyta: December 31,2000

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Cetearilo alkoholis
    Gali kimšti poras:
    Gali erzinti odą:
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    minkštiklis, emulsiklis, emulsijų stabilizatorius, klampumo reguliavimo medžiaga

    Aprašymas

    Cetearilo alkoholis (cetearyl alcohol) - cetilo alkoholio ir stearilo alkoholio mišinys, gali būti augalinės arba sintetinės kilmės. Cetearilo alkoholis yra naudojamas kosmetikoje: kaip minkštiklis, emulsiklis, emulsijos stabilizavimo medžiaga, drumstiklis ir klampumo reguliavimo medžiaga. Ingredientas sutinkamas įvairiose kūno priežiūros ir dekoratyvinės kosmetikos priemonėse. Cetearilo alkoholio poveikis odai ir sveikatai: gali šiek tiek dirginti jautrią odą, ypač jei naudojamos didelės koncentracijos. Taip pat šiek tiek kemša poras. Kiti cetearilo alkoholio pavadinimai: C16-C18) ALKYL ALCOHOL; (C16-C18) -ALKYL ALCOHOL; 1-OCTADECANOL, MIXT. WITH 1-HEXADECANOL; ALCOHOLS, C16-18; ALCOHOLS, C1618; C16-18 ALCOHOLS; CETOSTEARYL ALCOHOL; CETYL/STEARYL ALCOHOL; MIXT. WITH 1-HEXADECANOL 1-OCTADECANOL; UNIOX A Nuorodos ir šaltiniai: ewg.org/skindeep cosmeticsinfo.org paulaschoice.com