• Butyrospermum parkii oil

    Parašyta: February 20,2014

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Taukmedžio aliejus
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    minštiklis, antioksidantas, kondicionuoja odą

    Aprašymas

    Taukmedžių aliejus (butyrospermum parkii oil) - aliejus, gaunamas iš taukmedžio vaisių. Taukmedžių aliejus naudojamas: dėl klampumą reguliuojančių savybių bei naudos odai. Itin populiarus ingredientas odos ir plaukų priežiūros priemonėse. Taukmedžių aliejaus poveikis odai ir sveikatai: suformuoja barjerą, kuris neleidžia odai netekti drėgmės. Taukmedžio aliejuje esantys drėkikliai yra identiški tiems, kurie natūraliai gaminami odoje, todėl jis yra laikomas natūraliu drėkinimo faktoriumi ir saugo odą nuo uždegimų, skatina jos atsinaujinimą. Tinka jautriai, egzemos ar dermatito kamuojamai odai. Pasižymi antioksidacinėmis savybėmis. Tai puikus ingredientas apsaugai nuo šalčio, saulėje nudegusios odos priežiūrai. Retais atvejais gali sukelti alergiją žmonėms, kurie yra alergiški riešutams. Taukmedžių sviesto ekstrakto kiti pavadinimai: BUTYROSPERMUM PARKII OIL; SHEA BUTTER OIL Nuorodos ir šaltiniai: ewg.org/skindeep truthinaging.com cosmeticsinfo.org