• Argania spinosa kernel oil

    Parašyta: December 31,2000

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Argano kauliukų aliejus
    Naudingas:
    Taip
    Nauda:
    tinka visų tipų odos priežiūrai, nekemša porų, drėkina
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    drėkiklis, minkštiklis, saugo, ramina odą

    Aprašymas

    Argania spinosa kernel oil (argano kauliukų aliejus) - aliejus, gaunamas iš argano medžio vaisių kauliukų. Argano medis būdingas Maroko regionui. Argano aliejus naudojamas maistui ir kosmetikai.

    Argano aliejus naudojamas kosmetikoje: dėl minkštinamųjų savybių, gali būti naudojamas grynas arba įvairiomis koncentracijomis odos ir plaukų priežiūros priemonėse.

    Argano aliejaus poveikis:

    Kiti argano aliejaus pavadinimai:

    Cheminė sudėtis

    Oleino rūgštys 42.80%
    Linoleino rūgštys 36.80%
    Palmitino rūgštys 12.00%
    Stearino rūgštys 6.00%
    Linoleno rūgštys <0.5%
    Vitaminas E, skvalanas, fenoliai  

     

    Nuorodos ir šaltiniai:

    Pildoma