• Arbutin

    Parašyta: December 31,2000

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Arbutinas
    Naudingas:
    Taip
    Nauda:
    antioksidantas, šviesina odą
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Vidutinio saugumo
    Kitos savybės:
    antioksidantas, šviesina, kondicionuoja odą

    Aprašymas

    Arbutinas (arbutin) - naudojamas kosmetikoje dėl odos spalvą šviesinančių savybių. Kiti pavadinimai: ARBUTINE; P-HYDROXYPHENYLB -D-GLUCOSIDE; BETA-ARBUTIN; URSIN; UVASOL