• PEG-40 hydrogenated castor oil

    Alba Karolina Parašyta: December 31,2000

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    PEG-40 hidrogenizuotas ricinos aliejus
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Vidutinio saugumo
    Poveikis sveikatai:
    pasitaiko pavojingų priemaišų
    Kitos savybės:
    emulsiklis, tirpiklis, kvepalų ingredientas

    Aprašymas

    PEG-40 hidrogenizuotas ricinos aliejus (PEG-40 hydrogenated castor oil) - polietileno glikolio ir ricinos aliejaus darinys. PEG-40 hidrogenizuotas ricinos aliejus kosmetikoje yra naudojamas: dėl daugiafunkcinių savybių naudojamas įvairiuose kosmetikos produktuose. Ingredientas alieka emulsiklio, tirpiklio ir kvepalų ingrediento fuknkcijas. PEG-40 hidrogenizuoto ricinos aliejaus poveikis odai ir sveikatai: dėl galinčių pasitaikyti pavojingų priemaišų - etileno oksido ir 1,4 dioksano -  dideli ingrediento kiekiai gali būti toksiški. Kaip ir visų PEG darinių, PEG-40 hidrogenizuoto ricinos aliejaus nerekomenduojama naudoti pažeistai odai, nes jie skatina medžiagų patekimą į odą ir organizmą. Kiti PEG-40 hidrogenizuoto ricinos aliejaus pavadinimai: HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHOXYLATED; POLYETHYLENE GLYCOL 2000 HYDROGENATED CASTOR OIL; POLYOXYETHYLENE (40) HYDROGENATED CASTOR OIL; CREMOPHOR RH 40; CREMOPHOR RH 40/60; HCO 40; HCO 50; HCO 60; NIKKOL HCO 60 Šaltiniai ir nuorodos: ewg.org/skindeep cosmeticsinfo.org truthinaging.com