• Glyceryl stearate SE

    Alba Karolina Parašyta: December 31,2000

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Glicerilo stearatas SE
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    minkštiklis, emulsiklis

    Aprašymas

    Glicerilo stearatas SE (glyceryl stearate SE) – lipidas, gaunamas iš glicerino ir stearino rūgščių (SE reiškia save emulsuojantis). Glicerilo stearatas SE yra naudojamas: kaip emulsiklis, minkštiklis, paviršiaus aktyvumo medžiaga įvairiuose kosmetikos gaminiuose, daugiausiai losjonuose, kremuose, kreminėse pudrose, prausikliuose. Glicerilo stearato SE poveikis odai ir sveikatai: ingredientas veikia kaip lubrikantas, jis suteikia odai švelnų pojūtį, minkština, sudaro barjerą, neleidžiantį odai sausėti. Duomenų apie neigiamą glicerino stearato poveikį sveikatai nėra. Kiti glicerilo stearato SE  pavadinimai: GLYCERYL STEARATE, OCTADECANOIC ACID, ESTER WITH 1,2,3PROPANETRIOL; SELF-EMULSIFYING GLYCERYL MONOSTEARATE; STEARINE Šaltiniai ir nuorodos: ewg.org/skindeep Pubchem cosmeticsinfo.org