• Daucus carota seed oil

    Alba Karolina Parašyta: October 02,2015

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Morkų sėklų aliejus
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    minkštiklis, maskuoja kvapus, kondicionuoja odą

    Aprašymas

    Morkų sėklų aliejus (daucus carota seed oil) - aliejus, gaunamas iš morkų sėklų.

    Morkų sėklų aliejus kosmetikoje naudojamas: dėl minkštinamųjų savybių, jis taip pat maskuoja kvapus ir kondicionuoja odą.

    Morkų sėklų aliejaus poveikis odai ir sveikatai:

    Kiti pavadinimai: CARROT OIL; CARROT SEED ESSENTIAL OIL; CARROT SEED OIL; CARROT SEED OIL; CARROT SEED OIL; CARROT SEED OILS; DAUCUS CAROTA (CARROT) SEED ESSENTIAL OIL; DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) SEED ESSENTIAL OIL; DAUCUS CAROTA SATIVA SEED ESSENTIAL OIL; DAUCUS CAROTA SATIVA SEED OIL; OILS, CARROT; OILS, CARROT SEED

    Šaltiniai ir nuorodos:  ewg.org/skindeep