• Coco-glucoside

    Alba Karolina Parašyta: July 15,2014

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Kokogliukozidas
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    nėra duomenų
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    PAM, ploviklis, sudaro putas

    Aprašymas

    Kokogliukozidas (coco-glucoside) – sintetinė paviršiaus aktyvumo medžiaga, gaunama per gliukozės ir kokoso riebiųjų rūgščių cheminę reakciją. Kokogliukozidas yra naudojamas: kaip ploviklis ir putas sudaranti medžiaga veido, kūno prausikliuose ir šampūnuose. Kokogliukozido poveikis odai ir sveikatai: nėra duomenų apie šio ingrediento neigiamą poveikį odai bei sveikatai. Kiti kokogliukozido pavadinimai: - Šaltiniai ir nuorodos: ewg.org/skindeep ec.europa.eu cosmeticsinfo.org