• Behenyl alcohol

    Alba Karolina Parašyta: December 31,2000

    Informacija

    Lietuviškas pavadinimas:
    Dokozanolis
    Gali kimšti poras:
    nėra duomenų
    Gali erzinti odą:
    Saugumas:
    Saugus
    Kitos savybės:
    minkštiklis, rišiklis ir emulsiklis

    Aprašymas

    Dokozanolis (behenyl alcohol) - riebusis alkoholis. Dokozanolis naudojamas kosmetikoje: kaip minkštiklis, rišiklis ir emulsiklis, daugiausiai drėkinamuosiuose ir maitinamuose kremuose. Dokozanolio poveikis odai ir sveikatai: retais atvejais gali dirginti jautrią odą. Dokozanolio kiti pavadinimai: 1-DOCOSANOL; 1DOCOSANOL; DOCOSAN-1-OL; LIDAVOL; N-DOCOSANOL Nuorodos ir šaltiniai: ewg.org/skindeep truthinaging.com paulaschoice.com